Σταδιοδρομία

Δουλεύοντας στην Gilead

Η Gilead έχει επιδιώξει και επιτύχει καινοτομίες στην ιατρική για περισσότερες από τρεις δεκαετίες, με στόχο τη δημιουργία ενός καλύτερου, πιο υγιούς κόσμου για όλους τους ανθρώπους. Έχουμε διαθέσει περισσότερα από 25 καινοτόμα φάρμακα, βοηθώντας στον μετασχηματισμό της θεραπείας για άτομα που ζουν με ασθένειες όπως ο HIV, η ιογενής ηπατίτιδα, ο καρκίνος και άλλες νόσους απειλητικές για τη ζωή. Μέσω θαρραλέας και αναμορφωτικής επιστημονικής προσέγγισης, προωθούμε την καινοτομία που έχει τη δυνατότητα να αποτελέσει την επόμενη γενιά φαρμάκων που θα αλλάξουν τη ζωή.

Στο ανθρώπινο δυναμικό μας περιλαμβάνονται ορισμένοι από τους πιο ταλαντούχους και καινοτόμους επαγγελματίες στον κλάδο της φαρμακευτικής βιομηχανίας. Αναζητούμε πάντα το επόμενο κύμα ανθρώπων που με όρεξη και πάθος ενδιαφέρονται να ενταχθούν σε μια διανοητικά ενδιαφέρουσα και κοινωνικά υπεύθυνη εταιρεία με ιστορικό αντιμετώπισης σοβαρών ασθενειών και ζητημάτων δημόσιας υγείας σε όλο τον κόσμο. Κάθε μέλος της ομάδας μας διαδραματίζει κρίσιμο και ορατό ρόλο βοηθώντας στην ανακάλυψη, ανάπτυξη και παροχή καινοτόμων θεραπειών για άτομα που πάσχουν από νόσους απειλητικές για τη ζωή. Επειδή το αδύνατο δεν είναι αδύνατο. Είναι αυτό που έπεται.

Η Κουλτούρα μας

Για περισσότερα από 30 χρόνια, οι εργαζόμενοι της Gilead έχουν οικοδομήσει μια κουλτούρα αριστείας μέσω της κοινής τους αφοσίωσης στην αποστολή μας. Είμαστε αφοσιωμένοι, εργατικοί και παθιασμένοι με τη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων που πάσχουν από ασθένειες απειλητικές για τη ζωή. Οι αξίες μας – ακεραιότητα, συμπερίληψη, ομαδικότητα, υπευθυνότητα και αριστεία – είναι εμφανείς σε ό,τι κάνουμε.

Οι εργαζόμενοι στη Gilead προτρέπουν ο ένας τον άλλον σε ολοένα και υψηλότερα πρότυπα και επιτεύγματα. Η Gilead έχει προσελκύσει μερικά από τα πιο αιχμηρά μυαλά στη βιοτεχνολογία και όχι μόνο, και οι άνθρωποι που ευδοκιμούν στην κουλτούρα μας είναι εκείνοι που αναζητούν ευκαιρίες να κάνουν το καλύτερο δυνατό έργο δίπλα σε άλλους που μοιράζονται την ίδια αποστολή.

Συμπερίληψη και Διαφορετικότητα στις προσλήψεις

Η Gilead είναι ένας οργανισμός που βασίζεται στην επιστημονική έρευνα και αναζητά ταλαντούχα άτομα που τα διακρίνει το πάθος για την εξερεύνηση των ορίων του δυνατού. Αναζητούμε άτομα με ποικίλες προοπτικές, υπόβαθρο και εμπειρίες για να βοηθήσουν στην προώθηση της καινοτομίας και να διαδραματίσουν κρίσιμο ρόλο στην παροχή μετασχηματιστικών θεραπειών σε άτομα που πάσχουν από ασθένειες απειλητικές για τη ζωή σε όλο τον κόσμο.

Η οικοδόμηση ενός ανθρώπινου δυναμικού χωρίς αποκλεισμούς και με ποικιλομορφία είναι ζωτικής σημασίας για την υλοποίηση της αποστολής της Gilead και εν τέλει θα μας βοηθήσει να δημιουργήσουμε έναν καλύτερο, πιο υγιή κόσμο. Είμαστε ιδιαίτερα αφοσιωμένοι στη δημιουργία μιας κουλτούρας χωρίς αποκλεισμούς που επιτρέπει σε όλους τους ανθρώπους να κάνουν το καλύτερο δυνατό έργο και αντανακλά την ποικιλομορφία των ασθενών μας.

Αποζημίωση, Ανταμοιβή και Ευεξία

Οι άνθρωποί μας εργάζονται για να βοηθήσουν στη βελτίωση της ζωής και της υγείας των ανθρώπων καθημερινά. Γι' αυτό δεσμευόμαστε να παρέχουμε ανταγωνιστικές αμοιβές και ολοκληρωμένα πακέτα οφελών που υποστηρίζουν μια υγιή ζωή για εσάς και την οικογένειά σας όταν γίνετε μέλος της ομάδας μας.

Αμοιβή

Προσφέρουμε ανταγωνιστικά προγράμματα αποδοχών και ανταμοιβών για να αντικατοπτρίζουν και να αναγνωρίζουν την συνεισφορά των εργαζομένων στην εταιρεία.

Η Gilead είναι μια εταιρεία που πληρώνει με βάση την απόδοση, πράγμα που σημαίνει ότι η απόδοση είναι βασικός παράγοντας που οδηγεί στις αποφάσεις μας για την αμοιβή. Προσφέρουμε αμοιβές που είναι ανταγωνιστικές στη βιοφαρμακευτική βιομηχανία και εξετάζουμε προσεκτικά το εύρος της αγοράς για όλα τα προγράμματα αμοιβών και ανταμοιβών μας, συμπεριλαμβανομένων των βασικών αμοιβών, των μπόνους και της παροχής μετοχών.

Διεξάγουμε μια ετήσια ανασκόπηση της αμοιβής των εργαζομένων για να διασφαλίσουμε ότι οι πρακτικές αμοιβών μας είναι ουδέτερες ως προς τη φυλή και το φύλο, και διεξάγουμε επίσης μια ετήσια παγκόσμια μελέτη δίκαιης αμοιβής για να αποκτήσουμε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα της ισοτιμίας των αμοιβών σε ολόκληρο τον οργανισμό.

Ανταμοιβή

Η Gilead δεσμεύεται να παρέχει ανταγωνιστικά και ολοκληρωμένα πακέτα ανταμοιβών που κάνουν πραγματική διαφορά για την υγεία, την ευεξία και την οικονομική σας ευημερία. Οι ανταμοιβές που παρέχουμε ποικίλλουν για κάθε γεωγραφική μας θέση και συνήθως περιλαμβάνουν οφέλη όπως υγειονομική περίθαλψη, προστασία εισοδήματος, συνταξιοδοτικά προγράμματα αποταμίευσης και άδειες.

Στόχος μας είναι να παρέχουμε συνολικά πακέτα ανταμοιβών που προετοιμάζουν τους εργαζομένους μας για επιτυχία, τόσο εντός όσο και εκτός του χώρου εργασίας.

Νοιαζόμαστε για την ευεξία των εργαζομένων μας και δεσμευόμαστε να τους υποστηρίξουμε σε αυτόν τον τομέα με μια ποικιλία προγραμμάτων και ευκαιριών εκπαίδευσης, όπως:

  • Πρόγραμμα Αποζημίωσης Ευεξίας

Για να υποστηρίξει τη συναισθηματική, σωματική και οικονομική υγεία των εργαζομένων, η Gilead προσφέρει μια αποζημίωση σε παγκόσμιο επίπεδο προκειμένου να συμβάλει σε προσωπικές δραστηριότητες ευεξίας που έχουν τη μεγαλύτερη επίδραση σε κάθε άτομο. Οι επιλέξιμες δαπάνες περιλαμβάνουν υπηρεσίες οικονομικών συμβουλών και προγραμματισμού, συνδρομές στο γυμναστήριο, αθλητικό εξοπλισμό και εξοπλισμό ευεξίας, πόρους συναισθηματικής υποστήριξης και πολλά άλλα.

  • Άδειες

Είναι σημαντικό για τους εργαζόμενους να τους δίνεται η ευκαιρία να ξεκουραστούν, να επαναφορτιστούν και να περάσουν χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους. Παρέχουμε άδεια μετ' αποδοχών για να βοηθήσουμε τους εργαζόμενους να διατηρούν την ισορροπία

ανάμεσα στην εργασία και την προσωπική τους ζωή καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους, συμπεριλαμβανομένης της αμειβόμενης διακοπής λειτουργίας του Δεκεμβρίου σε ολόκληρη την εταιρεία και σε παγκόσμιο επίπεδο.

  • Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού

Παρέχουμε μία ημέρα αμειβόμενου εθελοντισμού κάθε χρόνο, την οποία οι εργαζόμενοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να υποστηρίξουν την κοινοτική οργάνωση της επιλογής τους.

  • Πρόγραμμα Giving Together

Τα εταιρικά μας προγράμματα δωρεών και εθελοντισμού είναι μέρος της δέσμευσής μας να υποστηρίζουμε τις κοινότητες στις οποίες ζουν και εργάζονται οι υπάλληλοί μας.

  • Προγράμματα Υποστήριξης Εργαζομένων

Προσφέρουμε μια ποικιλία υπηρεσιών και προγραμμάτων για την υποστήριξη της οικονομικής, συναισθηματικής και σωματικής ευεξίας και ανάπτυξης, όπως συμβουλευτική, φροντίδα ηλικιωμένων, παιδική φροντίδα, νομική υποστήριξη, αποζημίωση διδάκτρων, οικονομική καθοδήγηση, ασφάλιση κατοικίδιων ζώων και άλλα.

  • Ευέλικτες Επιλογές Εργασίας

Προσφέρουμε μια ποικιλία ευέλικτων επιλογών εργασίας για να συναντήσουμε τους εργαζομένους μας όπου βρίσκονται στη ζωή και τη σταδιοδρομία τους, εκτός από το να τους υποστηρίζουμε σε οποιεσδήποτε αλλαγές ή μεταβάσεις στη ζωή τους. Αυτοί οι ευέλικτοι τρόποι εργασίας είναι προσαρμοσμένοι στις περιφερειακές και τοπικές ομάδες μας με σκοπό να ανταποκρίνονται σε συγκεκριμένες ανάγκες ή κανονισμούς.

Αναζήτηση Ανοιχτών θέσεων

Γίνετε μέρος του ταξιδιού της Gilead καθώς προσπαθούμε να λύσουμε μερικές από τις μεγαλύτερες προκλήσεις στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης σήμερα.

Αναζήτηση εργασιών

Αναζήτηση ρόλων συμβολαίου