Προάγοντας την Παγκόσμια Υγεία

Η Gilead αναγνωρίζει ότι η ανάπτυξη καινοτόμων φαρμάκων για απειλητικές για τη ζωή ασθένειες αποτελεί μόνο μία πτυχή της βελτίωσης της δημόσιας υγείας. Επενδύουμε επίσης σε προγράμματα που προάγουν την πρόληψη, ενισχύουν τις υποδομές υγειονομικής περίθαλψης και παρέχουν εκπαίδευση και οικονομική στήριξη στις πιο ευάλωτες κοινότητες σε όλο τον κόσμο.

Ενισχύοντας την πρόσβαση σε φάρμακα, αμφισβητώντας υποθέσεις, καταπολεμώντας το στίγμα και προάγοντας τη συνεργασία με εταίρους σε όλο τον κόσμο, δεν εργαζόμαστε απλώς για να αντιμετωπίσουμε μερικές από τις πιο δύσκολες προκλήσεις δημόσιας υγείας στον κόσμο - αλλά για να τις εξαλείψουμε.


Man smiling

Διεύρυνση της πρόσβασης σε θεραπείες σε χώρες χαμηλού και μεσαίου εισοδήματος

Η Gilead δεσμεύεται να συνομιλεί με αξιωματούχους δημόσιας υγείας, γιατρούς και ασθενείς σε όλο τον κόσμο για να κατανοήσει τα εμπόδια και τις ευκαιρίες που σχετίζονται με τον HIV, τις ιογενείς ηπατίτιδες και τη σπλαχνική λεϊσμανίαση (VL).


Συμβάλλοντας στην εξάλειψη της Χρόνιας Ηπατίτιδας C παγκοσμίως

Ο ΠΟΥ έχει θέσει ως στόχο την εξάλειψη της ιογενούς ηπατίτιδας παγκοσμίως έως το 2030. Μέσω της ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, του προσυμπτωματικού ελέγχου και της φροντίδας, βοηθάμε τους ασθενείς, τις κυβερνήσεις και τους αρμόδιους φορείς στις προσπάθειες καταπολέμησης του ιού της χρόνιας ηπατίτιδας C (HCV) και εξάλειψης της νόσου.

Infographic showing of every 100 people infected with hepatitis C, 60-70 people will develop chronic liver disease

Young women in Africa wearing pink clothing

Απαλλάσσοντας τα κορίτσια και τις νέες γυναίκες από τον HIV στις υποσαχάριες χώρες

Η Gilead συνεργάζεται με το Σχέδιο Έκτακτης Ανάγκης του Προέδρου των ΗΠΑ για την ανακούφιση από το AIDS (PEPFAR) προκειμένου να βοηθήσει στη μείωση των μολύνσεων από τον ιό HIV εφήβων κοριτσιών και νέων γυναικών, σε 10 χώρες της υποσαχάριας Αφρικής.